Povolební

Povolební

Anotace: Tak a teď tu máme pevný stát finančním zdravím kypící firmu romy odnaučíme žebrat a zaměstnáme Va...

Tak a teď tu máme pevný stát
finančním zdravím kypící firmu
romy odnaučíme žebrat
a zaměstnáme Vasila i Irmu ...

A důchodcům odebereme hole
ať si páteř nekřiví
slepého naučíme
pracovat ve tmě, v dole
a za poctivou práci,almužnu
ať v Kauflandu dlouho neciví ...

A dál budeme mlčet
a modlit se ke své firmě
tichou motlitbičku :
,,Za zisk, za zisk
Agroferte do nebe vezmi si mne,
je zachovej Čechům
nám i budoucím, pivo za hubičku ,,.
Autor Howkins, 30.10.2017
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí