Jídelna

Jídelna

Anotace: ...

V zatuchlé jídelně
kde odporně vaří
sedíš tu nádherná
a vše se ti daří

Krásné jsou líce tvé
a to ostatní taky
nad tebou svatozář
a nademnou mraky

Sedím tu ohyzda
s omáčkou z hoven
ty jsi tak překrásná
já nejsem tě hoden

S omáčkou studenou
víc jak mé srdce
sedím a koukám na tebe
z tvé krásy jsem zdrcen

Usmíváš se když polykáš
sajrajty z jídelny
prosím tě potají
mé srdce seber mi

Najednou zvedáš se
a odcházíš pryč
jsi ještě krásnější
už neuvidím tě víc
Autor lukassnajdr, 30.10.2017
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí