Naprosto plebejský výtvor mladého hocha

Naprosto plebejský výtvor mladého hocha

Anotace: Tento kus se nedá zařadit, pořádná myšlenka schází.

Krade ale nelže,
těší pravdu,
více nelze.

Užití bolí,
jen stařičké a lháře,
nikdo nic neví.

Nevědomost krade,
událost se bez ní šlape,
nikdo pravdu nezjistí.
Autor PohlavíOstatní, 31.10.2017
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí