Říká máma

Říká máma

Anotace: nnn

Směji se a přitom uvitř brečím
Jak slepé jsou oči lidí
dlouho hraji na stejnou klávesu
málokdy se však stydím

Nehltej!říkala máma..
A já teď rychle polykám vzduch
a přesto se dusím
jak říká máma "Žít musím"

Ne nevšimla si co se stalo z jejího děťátka...
Neví že je už dávno mrtvé...
Nechci aby to věděla,nechci sát já její život
zbývá jen čekat
Autor Lodě, 19.02.2007
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máš pravdu,lidi jsou stále víc nevšímaví,každej se stará jen o sebe.Divnej svět.Taky se často směju a přitom se mi chce brečet a nebýt.

19.02.2007 17:57:00 | Cizinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí