Plačící srdce

Plačící srdce

Anotace: .....

Plačící srdce

Chtěl bych vidět
Tvé oči zářící
Mé srdce krvácí
Má duše plačící
Jdu za tebou
Našlapuji travou lehce
Že jsem tě našel
Ani věřit se mi nechce
Dlouho jsem čekal
A bloudil samotou Sám
Už jsem nevěřil
Že tak jasnou záři
Zase poznám
Pošli mi lásko má
Tvůj šátek vonící
Vystoupím tam vysoko
Na vaši zvonici
A tam zvony rozezním
Velikou silou
Ať každý ví
Že přijel jsem za svou milou

Autor Beďa, 02.11.2017
Přečteno 353x
Tipy 2
Poslední tipující: Šípková Růženka, KeepTheFlameBurning
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí