Děti Svarogovy

Děti Svarogovy

Anotace: ...

Navždy zůstaneme věrni
našim hájům posvátným
navždy budeme hold vzdávat
vítězným bitvám památným

Navždy budeme se modlit
za slávu slovanského rodu
po každém další pádu
znovu zas vztyčíme Dažbogovu modlu

Nechť Perunovy blesky
zasáhnou ty kteří pochybují
nechť Svarogovy ohně
pohltí ty kteří nemilují

My potomci jsme Velese
a zůstaneme věrni svému rodu
i přes ten hukot kolem nás
věrní zůstaneme našim Bohům
Autor lukassnajdr, 03.11.2017
Přečteno 328x
Tipy 1
Poslední tipující: Anděl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí