Země se hroutí

Země se hroutí

Anotace: -

Země se hroutí,
padají s nadějí stavěné sloupy
prostých hodnot.
Pravda se v slzách topí,
láska zmučená ulehla k spánku
a svoboda houpe se v aleji
neb navlékli jí oprátku.
Lidé dští síru,
slepí k okolí
homo homini lupus.
Jen pár jich stále sní
a s nadějí lepí ty kusy zdiva
pradávných sloupů.
Autor Bloodymary6, 09.11.2017
Přečteno 363x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V naději je síla...

09.11.2017 20:36:59 | Kapka

Snad...

09.11.2017 21:31:51 | Bloodymary6

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí