Po opici

Po opici

Anotace: ...

Keď sa ráno rozhodne
rozmlátiť mi hlavu slnkom
ľutujem že nebývam
v hrobe

poctivo uzemňujem nohou
kolotoče
a bleskozvod v hlave
vytvára mozaiku toho
čo by mala noc navždy
zatajiť

pre rum som však ochotný
obetovať zvratky
po chutnej večeri
a nepriznať sa
že ma štve prázdna peňaženka
a náruč

aspoň
že mám posteľ
na svojom mieste
a vlniaca sa podlaha
je len vec názoru

páči sa mi opakovať
včerajšky
Autor Nervaque, 15.11.2017
Přečteno 319x
Tipy 5
Poslední tipující: hanele m., Frr, Philogyny1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a nejhorší jsou tyhle stavy bez předchozího pití..

15.11.2017 20:54:22 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí