nechci už nic

nechci už nic

Anotace: ...

Nechci už ublížit
nechci už ponížit
nechci už oči klížit
nechci už nic
nechci žít
nechci už tu být
nechci už po téhle cestě jít
nechci už milovat
nechci už se trápit
nechci už polibky posílat
nechci už plakat
nechci už mít rád
nechci už snít
nechci už chybovat
nechci už ničit
nechci už proklínat
nechci už nadávat
nechci už chtít
nechci už kroky dělat
nechci už ubližovat
nechci už tě vidívat
v slzách se topím slyšíš?
proč mě ničíš?
Autor Mirusek, 19.02.2007
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí