Zima

Zima

Anotace: Je ťažké ked niekto blízky odíde. Pocity sa derú von, nejdu zadržať. Je ľahšie ich spísať na papier ako držať v sebe.

sedím na posteli a držím v sebe bolesť
predomnou rozbalený balík vreckoviek
prelievam slzy čo mali zostať vo mne
a trasiem sa zimou, ktorá ma obklopuje

Linky pod očami sa topia
ostáva po nich len čierna maskara
a moja duša padá na dno
bol to len okamžik čo mohol všetko

Teraz je koniec a ja mám prázdno
nemôžem zahmúriť oka
slzy sa derú stále von
a nikto nie je so mnou v túto ťažkú chvíľu

Bojím sa pretože nerozumiem
a preto len hádžem dalšiu vreckouku do koša
pretože nemôžem zostať v pokoji
ked pred mojimi dverami zazvonila smrť
Autor Yoake, 25.11.2017
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí