Ataka

Ataka

Anotace: Vidím šedá hustá oblaka, Jež se plouží po obloze ladným krokem, Malebnou krásu lze spatřit pouhým ...

Vidím šedá hustá oblaka,
Jež se plouží po obloze ladným krokem,
Malebnou krásu lze spatřit pouhým okem,
Než se vplíží nemilosrdná ataka.

Bodrý vítr síly býka,
Vzduchem rozplývá se vůně lýka,
Prsa ostrá ze skály se tyčí za mraky,
Cítím přítomnost pomstychtivé ataky.

Vágně viditelná za lesní zelení,
Demagogií chráněná pod blyštivou perletí,
Sněhem se brodící, větvičky ohýbaje,
Ad hoc nevyhnu se své staré anuitě.

S nádechem každým cítím tu moc,
Zoufale bojuji s ní každou noc.
Matka jde spát, vše tiše utichá,
S nádechem každým život mi utíká.
Autor Lukyn, 28.11.2017
Přečteno 318x
Tipy 4
Poslední tipující: Frr, Kapka, Kubíno, Anděl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, život je příliš krátký. Zjistíme to ale až moc dlouho...

28.11.2017 21:27:30 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí