Lhostejná k nadějím

Lhostejná k nadějím

Anotace: /jen krátký poetický blábol/

Někdo zaklepal na dveře.

Memoáry - nápisy na stěnách
otisky rtů v sádrovejch odlitcích,
útržky z posledních dopisů
ten prstýnek, co chtěl mi vrátit
/zapomněl/

Zaprášený sny,
nechci se smířit s tím, že napadl sníh
a já jen nehnutě stála
/bez Tebe/
a lhostejně odmítala naděje

čekajíc u dveří.
Autor MishaX, 19.02.2007
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nevím, co k tomu říct... Zasáhlo mě to, neumím popsat pocity... Rozervanost, asi. Nádherné.
Děkuju za nevšední zážitek.

20.02.2007 08:29:00 | Ollie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí