PRÁZDNÁ SAMOTA V MÉ DUŠI

PRÁZDNÁ SAMOTA V MÉ DUŠI

Anotace: Jak zbabělé se schovat.Ale jako bych neměla na výběr.. Díky svému neuvážlivému jednání v minulosti.

PRÁZDNÁ SAMOTA V MÉ DUŠI

Sedím nad hrnkem čaje..
Sama ve svém pokoji..
Vášně a něhy nepoznaje..
Holka v odboji.

Hobby mé jest televize.
Příslušníci rodiny..
Život venku - trochu krize..
Pronuděné hodiny.

Izolována od dnešního světa.
Já nechci už dál snít!
A tak čekám, až přijde odveta..
A já se nebudu bát žít..
Autor Turmalina, 15.03.2005
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí