Nářek nešťastné matky

Nářek nešťastné matky

Anotace: :(

Bolavá duše s hlubokou ranou uvnitř zjizveného těla
prosí, žadoní, modlí se a volá.
Ó Bože, můj pane zkrať mé utrpení,
již nemam sil a těžko bráti, kde nic už není.

Sejmi černou pásku ze svých očí a nebuď dál slepý,
vzal sis vše, co víc žádáš krom mých dětí.
Nač dál čekáš, zastav mé bolestivé slzy,
proč dál tu ještě být, prosím, vezmi si mne brzy.
Autor tuleby, 15.03.2005
Přečteno 719x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji za tuto báseň. Vystihuje doslova bolest mámy. Gratuluji. Našla jsem se v ní. Všechna tíha i s pocity bolesti.

23.02.2022 19:11:53 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí