Věčnost ( prokletí rtů )

Věčnost ( prokletí rtů )

Anotace: Její rty byly tak měkké a přitom prokleté .....

Chodíc po chladném městě

Mlhovinou zahaleném

Tížen smutkem v olověné vestě

Srdce kůlem proražené

 

Rudé rty věčnou lásku slibují

Rudé rty zabíjí ten tichý ráj 

Rudé rty krev na sobě mají 

Rudé rty z těh život saj

 

Poskvrněn věčností nelidskosti

Se smutnou práznotou

Odsozen životem věčnosti

Nekončící samotou 

 

Rudé rty stále jen lžou 

Rudé rty proč zrovna ty

Rudé rty byly mi útěchou

Rudé rty a žádné pocity

 

Posledním polibkem proměněn

Ve chladnou bytost bez duše

Stát mimo život a vypovězen

Každá vzpomínka mne kouše

 

 

Autor Sad Emptiness, 12.12.2017
Přečteno 306x
Tipy 2
Poslední tipující: AngelLia31
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně procítěné :)) ST.

15.12.2017 18:43:46 | AngelLia31

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí