Dědek

Dědek

Anotace: Nechci tím nikoho nijak urazit nebo naštvat je to jen taková představa jak asi budu vypadat za pár desítek let :)

Malej , vzteklej a vlasy šedé 

Brzdím očima už v šede 

Kočka na klýně mi přede 

Vidím to všechno bledě 

 

Zrak ostříží proměnil se v krtka

Na schodech dávám si pozor 

Ať ze mě není hned vývrtka

Nad mladými na lavičce mám dozor

 

Prohrávám s časem na přechodu

Když zavelí mi semafór k pochodu

Opět dávám pozor nezavinit nehodu

Těším se na čaj a domácí pohodu

 

Dívám se na Sherloka Holmese

Na ty příběhy co prožil si

Kdo vymyslel toho koumese

Kéž kdybych vzpomněl si

 

V teple u domácího krbu

U telefonu kamarádce dělám vrbu

Nakonec se poslouchám a já drbu

Vymlouvám se na sešlost klubu

 

 

Autor Dědek, 14.12.2017
Přečteno 365x
Tipy 2
Poslední tipující: Cappp, FairyLAdy
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To pak dáme závody :D

16.12.2017 10:33:57 | Dědek

Ještě, že moje představa o stáří je úplňe opačná.
Já vám ukážu, až budu starej...
;))

15.12.2017 22:45:02 | Cappp

:) povedena vtipna variace na stari :D

15.12.2017 21:58:36 | FairyLAdy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí