Maminkám

Maminkám

Anotace: Maminkám

Na stromech
visí těžká vina,
po větrech,
jako když shodíš
jablíčko z klína ...

Pod stromy naděje
zelená se tráva
déšť morseovkou vyťukává
zprávu, že porodila hlína .

Co visí v nás
vzpomínky ...

Na vykácené aleje
a v almaře srdce
starý plášť
a v něm
oblázek a semínko,
vzpomínka co zahřeje.

Tak prosím,
buď ještě chvíli v nás
a zapomeň na smrt maminko ...
Autor Howkins, 15.12.2017
Přečteno 352x
Tipy 4
Poslední tipující: Šípková Růženka, Fany
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Všem našim nejhodnějším maminkám.Krásné

15.12.2017 15:29:24 | Šípková Růženka

Pěkněsmutná . . .

15.12.2017 14:56:23 | Fany

povedla se ti ...

15.12.2017 09:24:14 | klaun

Děkuji,

však jsem ji psal s láskou.

Petr V.

15.12.2017 13:14:33 | Howkins

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí