Když se připozdívá ...

Když se připozdívá ...

Anotace: Bývá v nás prázdno o malé místnůstce, kde dětský smích zavadí o dno, jako když slůvko ztichne p...

Bývá v nás prázdno
o malé místnůstce,
kde dětský smích
zavadí o dno,
jako když slůvko ztichne
po rybí kůstce ...

Jsme a nejsme
tak nějak rozfoukáni.

Slyšíš pampeliško
nejsi k usebrání
po lukách
v tmách rozstrkáni ...

A nakonec jen býváme
skrytí vlastnímu zraku
o sobě jen slýcháme,
když dětem zpíváme o zázraku,
že snad bychom i bývali
kdyby v nás nebylo strachu
a v srdci pozotvírali,
aby slunce vyhlédlo z mraků ...
Autor Howkins, 17.12.2017
Přečteno 278x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, Šípková Růženka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST* Moc se mi to líbí...

17.12.2017 17:11:11 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí