Proud

Proud

Anotace: ...

Proud


Dívám se na řeku jak plyne proud
Ten šumící příběh známý mi připadá
Jak vhozený kámen ani já nechtěl plout
Hrdý a ostrý jsem navzdory stál

Do sítí perel stříbřitých pout
Lapený pyšně všem jsem se smál

Rozrážet vlny jal jsem se sám
Navzdory větru , navzdory bouřím ,navzdory tmám
Do očí písek do nohou chlad
Akorát - věčně sám -tiše stát

řeka se bouří a jak plyne čas
sráží mi hrany a ve mně hlodá
ten hlas


Už nejsi - cos býval – a voda víc
Tě zžírá – jseš hladší - nezbyde nic
Za tebou – vlnek pár , kruhů snad
Akorát - věčně sám -tiše stát


Dívám se na řeku jak plyne proud
Hrdý a ostrý jsem navzdory stál
Do sítí perel stříbřitých pout
Lapený , sobě sám závažím stal
Autor Kardush, 17.12.2017
Přečteno 288x
Tipy 1
Poslední tipující: Šípková Růženka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, hrdost je velmi důležitá, i když na nás narážejí vlny ze všech stran.

17.12.2017 20:22:37 | Šípková Růženka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí