Nejlepší toaletářka

Nejlepší toaletářka

Anotace: Slam Poetry (básně pouze pro silné a odolné čtenáře)

 

Ja sejčas išol po vakzále a tlačiló ma v brůšku - stále.

Čo sdělat, kak bricho mé chce ustranít vsjo co jesť zle.

Na toaletke dama sedít a skolko deňgou dám jej vědít.

U meňja nět ďeňgy, to kúpil bych si plenky - v sále.

 

Já potrebujem teraz tlačit a ty po peňazích začneš lačnit?

Ty krava tak pust ma v kobku, nebo ti tu zrobím hrobku.

Mé hovno buší na venec, ináč zničím ti tu koberec!

Teraz mysli srdcom, stará mať, neb ja poptávam rychlo srať.

 

Pak majáky zablikaly a reflektory zbelely - v tme.

Poliši ma ztrhli na zem, prý nebezpečný som ja blazen.

Násilník aj šialenec, keď jej zničít som chcel koberec...

Ten peršan má zlata cenu a já urazil som starú ženu - zle.

 

Kto mal znať, že dárek je to, od Sirijcov co beží svetom?

Že zdarma ich tam pustila, pak celý den to čistila.

Ja nevieděl, že hodná pani i jejich děcka boskala,

A za to mala, panbůh za ni, od štátu hned Oscara.

 

Autor Petrlesna, 29.12.2017
Přečteno 441x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí