Hrdličky

Hrdličky

Anotace: Přilétají do krmítka ze snů hrdličky jen zvednou křídla zachvěje se snítka jako když si dva mile...

Přilétají do krmítka
ze snů hrdličky
jen zvednou křídla
zachvěje se snítka
jako když si dva milenci
pod stromem dávají si hubičky .

Přilétají za hrstí slunečnice
a pak do távy padají
prázdná, malá psaníčka
jako ti dva
když si šeptají
sládnoucí,horká slovíčka.

A pak za vším hledej lásku,
to když ta snítka naposledy zamává,
že ti dva rozešli se
jako ty hrdličky,
když jedna letí vlevo
a druhá vzlétne doprava.
Autor Howkins, 03.01.2018
Přečteno 257x
Tipy 3
Poslední tipující: Fany, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí