Život je boj

Život je boj

Anotace: Asi bych to napsal lépe ale po noční směně je to více méně asi tak nějak zatím to nejlepší co pro teď zvládnu sesmolit. Jinak všem přeji dobré ráno a sobě dobrou noc :)

Stojíme na prahu

Nedokonálého vztahu

Čekáme kdo je na tahu

Vykročit z davu

 

Obhajujíc se vesmírem

Bráníc se osudem

Jednou někde budem 

A stejně jdeme s proudem

 

Vykroč dřív než půjdeš pod zem

To nepůjde když budeš pod drnem

To je osud kterýmu nezdrhnem

Do života po hlavě vthrnem

 

Nestát a nadávat že to za nestojí

Nekopat kolem sebe nechte mě napokoji

Nenávidět a milovat nejde obojí

To umí jen ten kdo se toho bojí

 

Život je ring tak vylez z rohu

Udělej co chceš a ne zda mohu

Za mraky najdeš modrou oblohu

Najdi něco k čemu máš vlohu

 

Život není jenom pád

Musíš umět znovu vstát

Každou ránu dostat a ustát

Než umřeš stane se to mnohokrát

 

Není důležité vyhrát

Ale hlavně neprohrát

S kartama naučit se hrát

S nepřízní se porprat

 

Neprojet na plný čáře

Chrstnout mu to do tváře

Neudělat před sebou lháře

Nad nikým není záře

Autor Dědek, 04.01.2018
Přečteno 241x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí