Pochop mě

Pochop mě

Anotace: Chápe to někdo? :)

Pochop mě... a všechno bude snažší,
po mně přijde jiná holka a pak další a další.
Pochop mě... já nechtěla na tebe zlá být,
jen jsem ti nechtěla lhát,výčitky svědomí mít.
Pochop mě... pořád tě mám moc ráda,
ale už ne jako kluka,ale jako kamaráda.
Pochop mě... vždyť spolu můžem být i dále,
pro mě znamenal jsi hodně,znamenáš a budeš stále.
Autor Gagulii, 15.03.2005
Přečteno 1766x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře

Co mi to říká a připomíná...

04.09.2005 09:32:00 | Cry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí