Nedohlédnu na dno tvých očí

Nedohlédnu na dno tvých očí

Anotace: Nedohlédnu na dno tvých očí, propadlý zastřeným nahotám tvého těla a jiskra v nich sladce pohaslá ...

Nedohlédnu na dno tvých očí,
propadlý zastřeným nahotám tvého těla
a jiskra v nich sladce pohaslá
tak zprudka zaútočí, jako trn
jehož růže opadávat zapomněla.

Podobny svitu luny
letí plátky plátků
v čase, kdy stříbra rosy
rozsvědcují růží trůny ...

Ach tvé oči jsou řekami
kam padají hvězdy
i vesmír se za nimi otáčí
propadlý lásce
v dech beroucím zmatku,
co věčně krouží nad námi.
Autor Howkins, 05.01.2018
Přečteno 331x
Tipy 5
Poslední tipující: Nikita44, Kapka, Anděl, Šípková Růženka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach...krásné...

05.01.2018 18:00:23 | Anděl

Děkuji za pochvaly,
nesmírně si jich vážím ...

vše dobré
přeje Petr V.

08.01.2018 09:49:23 | Howkins

Moc pěkné.ST*

05.01.2018 16:16:03 | Šípková Růženka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí