Tajemství

Tajemství

Anotace: Možná jsme si svět je vysnili tak krátce, jako motýli co duhu promění v mihotavý květ. Možná ...

Možná jsme si svět
je vysnili
tak krátce, jako motýli
co duhu promění
v mihotavý květ.

Možná svět bloudí v nás
a je křehký
jako můra noční,
když světlem
hyne všechen čas
a poslední paprsek
svým mečem
nad všechny ty noci ční ...

Možná je největší tmy
v lastuře srdce
a pro lásku je třeba vězení
na světle žije příliš krátce
a pak po temnotách jen tiše sní ...
Autor Howkins, 08.01.2018
Přečteno 315x
Tipy 3
Poslední tipující: Laika, Anděl
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky mám podezření že je to tu jeden velký sen... součet a násobek snů všech co tu jsme

09.01.2018 22:12:25 | Laika

Přesně tak, sociologové tomu říkají tekutá modernita.
Vše je jenom jako a málokdo cokoliv prožívá tak jakoby
to tvořil ...

Zdravím Petr V.

10.01.2018 14:17:01 | Howkins

Krásné.

08.01.2018 19:16:11 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí