křídla,špína,slova plná děsu.

křídla,špína,slova plná děsu.

křídla,špína,slova plná děsu
blues kulhavého rána
doteky bez křídel
abeceda bez písmen
co si nikam neodnesu
neotevře se brána
já jí nikdy neviděl
to jen se vracel,to svých stěn
kdo nese dotek na adresu
když jsou nenapsaná
Křídla, špína,slova plná děsu
Autor Radek.oslov.Šafárik, 09.01.2018
Přečteno 281x
Tipy 1
Poslední tipující: Šípková Růženka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí