=Fialový sen

=Fialový sen

Anotace: ---(;-)---

~~~~~~~
Ráno se začíná úsměvem
v poledne v břiše kručí
potom se asi nadlábnem
snad někdo talíře půjčí,
polévka v hlubokém voní
ta s hříbky,bramborová 
každého hned mlsná honí
naberte si,ještě zbývá.

A potom svíčková,brusinky
to nám provoní celý dům
a k tomu tři,čtyři knedlíky
chutnalo by i sousedům
a ještě kávu a zákusek
třeba jen s jablíčky závin
ty kuchařce posíláš polibek
já se snad z tebe zblázním.

Večer je chuť na červený.
Brambůrky a mandle k tomu
já to mám vážně vymyšlený
on ale nechce jít domů,
no tak mu řeknu ať zůstane
a schoulím se jako kočka
několik polibků asi dostane
za chvíli do spánku
zavírá očka.

Jak kocour vrní
o čem pak asi sní?
Známe spáče.
Třeba myslí na koláče.
...nebo...jéje...nepovím...

~~~~~~~~

Autor Květka Š., 12.01.2018
Přečteno 299x
Tipy 9
Poslední tipující: Jort, Psavec, Fany, zdenka, Jeněcovevzduchukrásného, Akyš
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi, hodnotím.

13.01.2018 21:47:54 | Psavec

:-) jako vždycky, Květko, u Tebe se člověk hezky uklidní, pousměje, svět je v pořádku a kocour si vrní :-)! ST a já budu dneska píct ten štrůdl :-)!

13.01.2018 05:15:08 | Fany

díky...a jistě zavoní až k nám... :-)

13.01.2018 15:31:47 | Květka Š.

:-( si představ, že jste tu poslední nohavici trošku připálila :-))!

16.01.2018 07:26:27 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí