Stará panna

Stará panna

Anotace: Zmeškáno....

Poctivá jsem na mou věru,
to je přece známá věc
Ještě tady nebyl chlapec,
co by dostal můj věnec

Že jsem hodně hochů měla,
to je pravda, lidičky
Ale já jim vždycky řekla,
že jsem svoji matičky

Sem tam pusa, pohlazení,
víc jsem nikdy nedala
Teď tu sedí stará sůva,
ta, co dlouho čekala
Autor Psavec, 20.02.2007
Přečteno 262x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krasne, zase jsem se pobavila , jsi carodej.

20.02.2007 19:49:00 | carodejka

:-)

20.02.2007 18:26:00 | Teri Jane

A pořád husa jedna hloupá čeká, čeká, čeká ...

20.02.2007 17:38:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí