Ruža úsmevu

Ruža úsmevu

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=FoTgkyPr0Sk

Ruža úsmevu úst nevie
čo za téma ukrytá je
v čaši pier, zubov aleje
cedia len slov inotaje

z ktorých dych sa kráti, vskutku
nech jej vôňu neodveje
do stratena závan smútku
z veštby zajtrajška trofeje

vytrhnutej zo záhrady
najkrajších snov Tálie, grácie
v okvetných lístkoch záhady
srdca tají, strún vibrácie

jednej z múz, tej - Kvetonosnej
odetej do rajských aróm
rúch kveteny medonosnej
vodopádov riek s nektárom
Autor Petbab, 23.01.2018
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí