vrzala kolečka

vrzala kolečka

Anotace: příběh druhý

vrzala kolečka pod okny nemocnice
třásla jím horečka vez zbytky z popelnice
a zatím v čekárně stín se světlem se střídá
tváře se rozpijí anděl si stříhá křídla

zlomená kytice sevřená pěstí muže
podléhá tragice bodají trny růže
jen tiché árie za oknem pěje ptáče
srdce už nebije dítě už nezapláče
Autor Michal Rohan, 25.01.2018
Přečteno 302x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, Fany, Sandra_T
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí