=Rok není čaroděj

=Rok není čaroděj

Anotace: ---(*!*)---

~~~~ 
Ano,jaro...
sice má ještě času habaděj
rok přece není žádný čaroděj
ten nechá jetě zemi spát
potom se začne jaro ozývat
pro sebe vymýšlí jarní hity
a barvy pro první květy
zatím je kolem studená bílá
ta by se sněženkám zalíbila
brzy se začne ze sněhu koukat
pár malých kvítků,

těch něžných poupat.

My tlustí pánové,povídá jeden, 
co máme na hlavách
místo klobouku starý hrnec
trochu se ztrácíme,to bude konec 
já vím jak by to brzy dopadlo
nám by se určitě zazelenalo 
i to naše pometlo.
Ách jo,
vzdychá pak každý sněhulák 
každým rokem je to přesně tak
proto se ze zimy ještě radujeme
a potom vám klidně roztajeme.

Zůstanou po nás jenom loužičky
takže pokud tu ještě stojíme
vyfoťte si nás na památku
lidičky.

~~~~~~~~ 

Autor Květka Š., 26.01.2018
Přečteno 219x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka, Kett, Anděl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Květko...roztomilé, moc se mi líbí!!!!!!Doufám, že stihnu postavit také toho svého:)

26.01.2018 18:09:16 | Anděl

Andělko určitě...a když ne ze sněhu tak z bílých bambulí...ti dlouho vydrží.

27.01.2018 17:07:38 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí