Zimní

Zimní

Anotace: Sirá pole ... smutek tahá něžně za pavoučí vlákna nechce je přetrhnout neboť jsou poutem tvé kř...

Sirá pole ...
smutek tahá něžně
za pavoučí vlákna
nechce je přetrhnout
neboť jsou poutem
tvé křehké lásky.

Stromy přimrzají
ke krajině
vítr by je uvláčel
za vlasy,
kdyby kořeny
nezatly zuby ..

Stromy přimrzají
a mráz kreslí do okna
tvá krajková ústa
plná květů jara.

Ale já
se bojím políbit ...
Autor Howkins, 29.01.2018
Přečteno 224x
Tipy 4
Poslední tipující: jenommarie, Fany, Laika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí