Mizející tma

Mizející tma

Anotace: o tom jak se může noc ztrácet

Sbírka: Po stopách vesnice

Koukám se lampě do tváře
jak rozpouští tmu v jejím žlutém světle
chtěl bych uchopit kousek té záře
jež svítí pro dva květy odkvetlé

Tma se ztrácí pod slunečními paprsky
co každé ráno šimrají okna pod rámem
slunce má při východu barvu zrzky
kterou vzbudí vždycky časně nad ránem

Tma mizí, jak pod postelí stín
noc se vytrácí jako nad hrncem pára
až světlo nastane však co my s tím ?
slunce svými barvami po stěnách čmárá
Autor Petr27, 30.01.2018
Přečteno 432x
Tipy 1
Poslední tipující: Stela
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí