Proč jsi tak hlučný?

Proč jsi tak hlučný?

Anotace: Asi to máš v povaze...

Křičíš mi do duše,
Dýcháš ty vůbec někdy?
Nezdá se
Slowly z tvý náruče
Už zase
Stalo se tehdy

Na pohled zapomněls,
Razítka prý vyprodali
A to ti mám věřit?
Ve světě neuspěls
Tak vracíš se
Domů jako malý
A síly změřit...
Jo. Tak to je vážně fér.
Autor Tanecnice, 07.02.2018
Přečteno 343x
Tipy 10
Poslední tipující: grázlík, Danger, Frr, Stela, VEDz RVAHEs, Šípková Růženka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bolí...někteří lidé křičí jenom na nejbližší...drž se!

10.04.2018 21:26:35 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí