Nejsem nic

Nejsem nic

Anotace: Poslední z posledních

V horoucí noci
zmatek tě zachvátil.
Zima je za okny
ale horko v obličeji
přetrvává.
A trvá dál.
Neodbytně se cítíš
jako poslední
z posledních.
Klid v očích nemáš
divoce tikají
sem a tam
do zvuku noci.
Tma tě obestře
jako náruč smrti,
konec se blíží.
Jsem klidná.
Autor Bloodymary6, 10.02.2018
Přečteno 258x
Tipy 1
Poslední tipující: KeepTheFlameBurning
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí