Toulky poezií

Toulky poezií

Anotace: /vždyť jen dýchat by bylo moc jednoduché/

Když vedle tisíců tváří vnímám jen tu Tvou,
nedokážu říct, že nemiluju
a ze všech lží věřím té Tvé

..rázem potápím skepse do tajů lehkomyslnosti..

odkázaná na stíny melodií,
v zákrytu slov zakopávám o smítka z beznadějí,
v lítostech hledám ten důvod,
proč dozněla a zapomněla zpívat

ale už chápu

nemůžu žít přece minulostí...

otevřete bránu,
vylétnu a pár těch smítek
si odnesu na křídlech
pro těžkosti bytí

/vždyť jen dýchat by bylo moc jednoduché/
Autor MishaX, 20.02.2007
Přečteno 257x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí