Tramvaj

Tramvaj

Anotace: Cestou

Muzika v uších a duše jež by tančila
Lidi v pruzích co karma svázala
Směr kamsi kde tělo zapomene
Na malé rány kýmsi zasazené

Všude je pohyb a všichni jaksi spěchají
Já ptám se zda kolem sebe koukají?
Stařičká dáma třesoucí rukou svírá tyč,
malinké dítě slzy roní " chce míč "
Mladí ti sedí, s úsměvem cosi hovoří a stará dáma dál stojí u dveří ...

Chtělo se mi tančit

Autor Laureta, 19.02.2018
Přečteno 352x
Tipy 2
Poslední tipující: rybka, gfys
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí