Zeptejte se Werthera

Zeptejte se Werthera

Anotace: A počkejte než odpoví

W: Potvora veliká
Krásou se zalyká
Hroutí se do sebe
Rodí a polyká.

L: Tak Proč tam nejste?
Chcete li
Vše na světě Vás přebolí.
Přec měl jste kdysi velmi rád
Ten mlčenlivý mocný řád,
To co je víc, než vlastní slast
Nenechte se proboha zmást,
Když vaše jmenovkyně štěstí
Jen okázale schová pěstí!
Tak proč ten smutek
Proč ten žal?
Pro vlastní život žijte dál?
Autor Alisa 16, 26.02.2018
Přečteno 249x
Tipy 2
Poslední tipující: Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí