=Smutná

=Smutná

Anotace: ~~~~~(:-(~~~~~

~~~~~~ 
Za jedním oknem 
je dívka smutná 
pro svoji lásku 
trochu si stýská,
slunce ji ráno 
za svítání
smutek od srdíčka
pryč zahání.

Paprsky osvítí 
kašnu na náměstí
plavou tam rybičky
ty pro štěstí,
sluncem jsou zlaté 
na ně se dívej
o svoje štěstíčko
jim pošeptej.

Láska se dívenko
brzy navrátí
vždyť ten kdo miluje
ten se neztratí
i když je někdy 
cesta klikatá
dřív jak den usne
láska ti ťuká na vrata.

Než slunce zapadne 
rozhlédne se
po městě,zahradě 
i po cestě,
jezero políbí 
zahrady pohladí
posledním paprskem
i růže pozlatí.

Slunce se schovalo za mraky
...s láskou se dějí zázraky...

~~~~~~ 

Autor Květka Š., 01.03.2018
Přečteno 221x
Tipy 1
Poslední tipující: Básník Karel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí