Rozbitá

Rozbitá

Anotace: ...

Rozervaná,

roztažená,

bolavá,

špinavá!

Proč si tohle udělal?

Ona pláče,

krvácí,

je poničená.

Na nic ses neptal.

Vzal sis vše 

a ona je teď rozbitá

Zničil si jí svoji zkurvenou láskou

a to chtěla prostě jen píchat.

Love killed the bitch.

Autor Melfëa, 08.03.2018
Přečteno 240x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Jan Urban
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí