=Červená...

=Červená...

Anotace: ===(*o*)===

~~~~~~~~~
Zpívají si v pivnici
dva vyzáblí mladíci
o červené tkaničce
kterou šlohli Aničce.
Tu červenou tkaničku
o které měli písničku
tu Anička chtěla zpět
o čem ti dva budou pět?

A jak ubíhají léta
mladosti je dávno veta
stali se z nich důchodci
zas potkali se v pivnici.
Dávno píseň zapomněli
co by si tak vymysleli,
že už není Anička
tenká jak ta tkanička? 

I Aničce léta plynou
a s roky i vnady kynou
teď by měla tkaničku
ve vlasech jak mašličku.
Čupr ženská je Anička
vzpomněla si že písnička
napsaná je v deníčku
a u ní má tkaničku.

Naše bábi v hospůdce
tak potěšila důchodce
ti zase pějí o Aničce 
a červené o tkaničce.
Pak s tou jejich písničkou
o Aničce s tkaničkou
slávu sklízel někdo jiný
to jsou ale ptákoviny...

*******

Autor Květka Š., 11.03.2018
Přečteno 264x
Tipy 1
Poslední tipující: Anděl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Květko - moc ráda jsem četla!

12.03.2018 08:06:23 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí