Jednou přijde poslední soud (ale já u toho nebudu )

Jednou přijde poslední soud (ale já u toho nebudu )

Anotace: upravím až budu vědět jak dál

Nejsem bůh a ani ďábel snad

Jsem jen hlas co ozývá se v ozvěnách
Sedím při rozsudku na miskách vah
Každý u posledního soudu bude stát
 
Rozhodčí a soudci nebudou míti soucit
S duší děravou temnotou posetou
V nás je ukrytý ten kdo nás bude soudit
Tělo zůstalo schránkou v zemi ukrytou
 
Neberu posmrtný život vážně
Kanadské vtípky provádím
Prý potřebuji trochu kázně
K životu se však opět navrátím
 
Chci do světa magie a všemožných příšer
Kde budu doma tak jak v hororu
Tam kde bych na své si konečně přišel
Kde budu mít dost svého prostoru
 
V pekle mě nechtějí do nebe mě nepustí
Říkají že jsem šílený a nebezpečný
Čekám jen kdy mě opravdu rozum opustí
Čekám na ten jejich verdikt konečný
 
Nejsem zlý a ani dobrý 
Nejsem nijak neutrální
Nepatřím mezi obry 
Jsem jen poněkud astrální
 
 
 
Autor Dědek, 13.03.2018
Přečteno 273x
Tipy 3
Poslední tipující: Anděl, FairyLAdy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsem velice rád že se hezky četlo a že se líbí :-)

14.03.2018 10:31:22 | Dědek

Hezky se četlo a líbí se mi "astrální"...

14.03.2018 06:37:06 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí