Nemysli

Nemysli

Anotace: Kdo si myslíš, že jsi?

Kdo si myslíš, že jsi?
Vstáváš s ránem a usínáš
s půlnocí. S hodinou duchů
se nepotkáš.
Strach máš? Popři jej.
Pochyby máš? Poslechni je,
ale neřiď se jimi.
Nechej oči své otevřené
divům noci.
Pohrej si s nimi
s bludy stinnými,
nelituj večerů probdělých.
Krásy tmy neobjeví každý,
nech se vtáhnout
do barev temných
a nemysli...
Autor Bloodymary6, 23.03.2018
Přečteno 238x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, Bufik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí