Strach

Strach

Anotace: podivné, podivné

na remízku v zašlém polním kvítí
vzrůstalo tiše stvoření s nití
s nití jež šilo měsíčku niť
jen sviť
a zima byla a vítr tiše vál
a já se tehdy strašně bál
pro její děti, bratry, sestry
jímž kočičí smysly vůni nesly
a já tehdy anděla viděl
on přišel ke mě jako by se styděl
za svoji malichernost
a možná nešetrnost v tichu

Autor Equus przewalski, 27.03.2018
Přečteno 292x
Tipy 1
Poslední tipující: Janna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí