Boy

Boy

Anotace: ...

Paranoia,
útěk z boja,
kupa hnoja,
já jsem voják.

Píseň války,
píseň z dálky,
oběd, párky,
dolar, marky.

Jízda světem,
bitka květem,
radost dětem,
těsto hnětem.

Zítra dneska,
koupit pejska,
oheň v tváři,
ať se daří.
Autor Mikis, 27.03.2018
Přečteno 229x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí