Tajemství lesa

Tajemství lesa

Anotace: tajemný les zve nás do svého nitra

Lehkými skoky přes borůvkové keře
přeběhla víla a zmizela.
Možná někam do úkrytu lesní zvěře
zdáli zní zvony místního kostela.

Odbíjí klekání, nebe se zatahuje
jen malou chviličku bude den,
noc černým suknem krajinu potahuje,
pomalu mizí všední starosti a přijde sen.

Na utkanou pavučinu padla rosa,
jedna krůpěj se z ní kutálí
a čím dál rychleji padá....sama bosa,
pozoruji to zpovzdálí.

Tajemná síla lesního ducha
svou obrovskou energií dýchá
za velkých lijáků i letního sucha
různé pocity do duší míchá.

Stojíme naproti sobě,
dlaně ve vzájemném spojení.
Ty dáváš sílu mě já tobě,
souzněním s přírodou propojení.
Autor sarka, 08.04.2018
Přečteno 307x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Krahujec, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherné:-)

08.04.2018 14:17:03 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

děkuji

08.04.2018 17:34:58 | sarka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí