=Ozdoba...

=Ozdoba...

Anotace: =====(:-)=====

~~~~~~
Za královnu krásy
zvolíme kapku rosy
co se třpytí na růži
ona si to zaslouží...

pak dostane korunu
sedí jako na trůnu
klaní se ji čmeláci
šaty soukaj pavouci...

slunce to se usměje
krásné ráno popřeje
teď královna se bojí
o korunku svoji...

slunce rosu vysušilo
tak to je a tak to bylo
a druhý den nová rosa
sedí v trávě a je bosá...

dostane šerpu z duhy
kousek sluneční stuhy
prsten ze sedmikrásky
ozdobí všechny krásky...

~~~~~~~

Autor Květka Š., 14.04.2018
Přečteno 211x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí