Svět v kontrastních barvách

Svět v kontrastních barvách

Anotace: ...

Když muž dostane chuť v řež jít,

souzeno mu v míru, v klidu žít;

Když chlapci v školách sevřou tužky,

mnohdy radši třímali by pušky;

A když manžel raději než doma s ženou

by stínal hlavy šavlí nabroušenou;

Tehdy pročítám dějiny svých mladických let

a v hněvu pěst svírám, jak krutý je svět.

A pak v konci jedním jsem si jist,

že spíš než láska plní srdce nenávist

Autor Oxík, 15.04.2018
Přečteno 256x
Tipy 1
Poslední tipující: Ravena Lupus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí