Andělská

Andělská

Anotace: o životě a modlitbě k andělovi

Za tmavých nocí vídám Tě,
chodíváš za mnou, líbám tě,
andělská tvář z nebeské kuchyně.
jsi mým sluncem v půlnoční hodině.

Světlo v tvých očích, svítí tak nevinně,
v poezii noci mluvíme upřímně,
v mé duši se rozprostřeš,jak
stříbrný lesk na modré hladině.
Zavírám oči, cítím tě, anděli,
přijď zase zítra
a přijď k mé posteli,
budu se modlit, ať den uteče rychleji.
Autor Diablek, 21.02.2007
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc hezka.

22.02.2007 00:01:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí