=Zlatem prší...

=Zlatem prší...

Anotace: ~~~..kap a kap..~~

~~~~~~~~~~
Teď je ta pravá chvíle
vzít si barvy,štětec,paletu
a na plátno si namalovat
stovky jarních květů
mezi nimi sem tam hlína
tam je ale sněhobílé kousek
jinak samá tráva dozelena
to bílé je kotě,maluji vousek.

Na stromě zelené kudrnky
na keřích zlatem mi prší
slunce se usmálo za mraky
obrázek moc mne potěší
u domku namaluji i lavičku
sedí tam babička v bačkorách
z temného mraku co čmárám
v očích snad uvidím strach.

Přes ten mrak se kouká
sluníčko na všechny strany
v domku je asi trochu teplo
já namaluju okno otevřený
ještě pár čápů nad polem 
a v dálce tunel se mi povede
schovám věci na malování
a honem na vlak,
než mi ujede...

~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 21.04.2018
Přečteno 262x
Tipy 4
Poslední tipující: Danger, Fany
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkně jsi to vymalovala slovíčky,cítím tu radost :-)

22.04.2018 06:32:05 | Danger

:-) milá Květko, milé :-)! ST

21.04.2018 17:40:06 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí